Våra tjänster

tjanster_01

Vi planerar

Vi besöker er trädgård och går noga igenom era behov och önskemål samt trädgårdens förutsättningar. Vi fyller i en checklista som vi tar med oss hem. Vi ger tips och råd om hur ni kan forma eller utveckla er trädgård. Vi hjälper er att planera rabatter samt ta fram växtförslag för respektive läge i trädgården. Vi kan även ta fram handillustrerade skisser och förslagsritningar vid behov.

tjanster_02

Vi genomför

Vi förverkligar er trädgård och anlägger allt från rabatter, planteringar och gräsmattor. Vi kan även styla din trädgård inför en försäljning eller göra trädgården fin inför en fest.

Vid större trädgårdsarbeten med behov av schakt, jordleveranser, stenläggning och andra hårdgjorda ytor tar vi hjälp av våra erfarna samarbetspartners.

Options

Vi sköter om

Oavsett om ni har en gammal eller ny trädgård behöver den tas omhand. Vi hjälper er med all sorts trädgårdsskötsel: beskärning, vår- och höststädningar, inventering av trädgården samt röjning i en eftersatt trädgård. Vi tar även hand om er trädgård under semestertider. Vill ni ha kontinuerlig skötsel så upprättar vi en skötselplan utifrån era önskemål och vad som är lämpligt för er trädgård.