Vår- och höststädning

När vintern är över behöver trädgården vårstädas. Det innebär främst att klippa ner vissna blomstänglar från föregående år samt ta bort gamla löv och kvistar. Vi kan även se till att era växter får rätt näring och gå igenom trädgården för att se om något behöver kompletteras. På hösten är det främst löv vi tar bort. Övriga nedvissnade växter fungerar som ett skydd och får stå kvar till våren.

Planteringar

Vi genomför alla slags planteringar i både urnor och rabatter. Vi följer årstiderna och planterar nytt i urnorna tre till fyra gånger per år, från tidig vår till vinter. Vi tar även fram växtförslag och anlägger rabatter. Vi vet vad som fungerar.

Beskärning

Under vårvintern är det tid för beskärning av äppelträd och en del buskar. Under juli, augusti och september kan man beskära det mesta. Vi anpassar beskärningen efter era önskemål. Har ni för lite eller för mycket frukt? Behöver era buskar föryngringsbeskäras eller snyggas till? Önskar ni en mer omfattande blomning? Vi kan knepen.

Skötselplan

Har ni behov av löpande skötsel under året eller under semestern? Kontakta oss för ett kundbesök så går vi igenom er trädgård och lägger upp en passande skötselplan.